Menu

Velkommen til klubben

En klub med fokus på den enkeltes udvikling

Vores mål er at udvikle fodboldspillere, samtidig med, at vi skal have det sjovt og godt sammen. Dette leder naturligt til en anden målsætning, som hedder, at vi også skal udvikle vores klub, en klub med plads til alle.

B1913 har mange stolte traditioner og bag dem gemmer der sig bl.a. fundamentet for adskillige landsholdsspillere.  Vores vision er da også, at vi vil udvikle elitespillere, men samtidig også være orienteret på breddefodbolden, bl.a. fordi fodbold er så sund en sport, som den nu engang er og giver spillerne, ung som gammel, et godt socialt netværk og nogle superoplevelser med alle kammeraterne.

Vi har også et codex for folk, der kommer i klubben både indenfor og udenfor banen:

1. Vi skal respektere hinanden
2. Der er ikke nogen, der har særrettigheder
3. Vi taler pænt til hinanden
4. Vi overholder de aftaler, vi indgår

Vores trænerstab er meget velkvalificeret. Alle vores trænere er enten uddannede eller under uddannelse. Vi vil nemlig gerne kunne give vores fodboldspillere det bedst mulige fundament, så vi kan matche andre klubber. Spillerne er opdelt efter niveau, men med mulighed for at avancere mellem holdene. En spiller der udvikler sig positivt kan måske få en plads på et bedre placeret hold.

Vi deltager selvfølgelig også i fodboldstævner og tager på fodboldture.

Vi forventer selvfølgelig også noget af dig og/eller dine forældre:

1. Kontingentet skal betales til tiden; Det går bl.a. til aflønning af trænere og udgifter til husleje, vand, el mv.
2. Hjælp til stævner og andre arrangementer
3. Holdlederfunktioner