Menu

Indmeldelse


Alle henvendelser vedrørende indmeldelser, kontingenter og spillercertifikater skal rettes til Petter Skov på mailadressen pesk@b1913.dk.

B1913 indfører nu den 1. april 2021 et nyt og automatisk kontingentsystem, der både skal gøre det lettere for klubbens medlemmer og for klubbens administration. Bestyrelsen har besluttet, at alle medlemmer SKAL betale via en abonnementsordning. Det valg er truffet for at minimere den tid, man ellers skal bruge på at administrere manglende betalinger.

Når du nu via denne side melder dig ind i B1913, så tilmelder du samtidig dit betalingskort til en abonnementsordning som giver klubben mulighed for automatisk at trække de kommende kontingentopkrævninger på dit kort.

Første gang du som allerede eksisterende medlem skal betale kontingent, så vil du modtage en mail med et betalingslink. Ved betaling via dette link så tilmelder du samtidig dit betalingskort til abonnementsordningen. Dit kontingent i B1913 vil fremadrettet automatisk blive trukket på dit betalingskort; hvorefter du også modtager en kvittering herfor.


Du modtager en mail nogle dage før den automatiske trækning. Det er dit eget ansvar, at klubben til enhver tid har din korrekte mailadresse. Kontakt os derfor, hvis du skifter mail eller du kan ændre den selv inde på ’Mit DBU’.

Får du på et tidspunkt et nyt betalingskort, modtager du igen en mail med et betalingslink. Her kan du betale og dit nye kort bliver automatisk tilmeldt abonnementsordningen. Hverken B1913 eller DBU modtager eller opbevarer dine kortoplysninger.


Din halvårlige kontingentsats:

U3 - U5 kr.       250,-
U6 - U8  kr.       400,-
U9 - U10 kr.       600,-
U11-U12 kr.       650,-
U13-U14 kr.       800,-
U15-U19 kr.   1.000,-
Senior kr.   1.000,-
Old Boys kr.      800,-
Studiehold kr.      600,-
Passive kr.      250,-
Motionshold  kr.      250,-
Forældremedlem     kr.      250,-  (årligt)           


Du kan i B1913 prøvetræne med dit hold et par uger inden du melder dig ind; men du er dog først spilleberettiget når vi på baggrund af korrekt indmeldelse har modtaget dit spillercertifikat fra din gamle klub.

Kontingent opkræves to gange årligt - med forfald den 1. februar (januar-juni) og 1. august (juli-december). Du betaler fuld kontingent selv om indmeldelse sker midt i perioden.

Spillere der er i restance vil efter forfald blive spærret og er således udelukket fra at deltage i kampe indtil det skyldige kontingent er betalt.